Biegelő és perforáló gépek

MAGNUM MCR-46

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, fix szélességű biegelési vastagsággal.

Bővebben

CYKLOS GPM 315

Asztali manuális működtetésű biegelő- és perforálógép, változtatható biegelési csatorna szélességgel és állítható szögű illesztővel.

Bővebben

CYKLOS GPM 450

Elektromos biegelő, melynek szerszámait egyszerűen lehet cserélni perforálóról, biegelőkesre. Kézi és lábpedálós működtetés. Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS GPM 450 SA

Programozható elektromos félautomata biegelő, amelynek biegelési és perforálási ütemét és helyét érintőképernyő használatával programozhatjuk 0,1mm pontossággal. Gyors és egyszerű átállás perforálásról biegelésre. Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS GPM 450 verSA

Programozható elektromos félautomata biegelő, amely a 450SA alaptulajdonságaival rendelkezik és kiegészítették a moduláris szerszámrendszerrel. Gyors és egyszerű átállás perforálásról biegelésre, naptárlyukasztásra . Masszív fém kivitel.

Bővebben

CYKLOS GPM 450 SPEED

Teljesen automata adagolású, programozható biegelő és perforáló gép. A gépbe helyezett íveket egy frikciós adagoló rendszer továbbítja a gépbe, ahol a feldolgozás az érintőképernyőn beprogramozott módon történik. A gép összeköthető az opcionális Tri-Fold 360 egységgel, amellyel egy lépésben a gép hajtogatásra is képes lesz.

Bővebben

CYKLOS AIRSPEED 450

Levegős adagolású programozható biegelő-, perforáló-, naptárlyukasztó gép. A berendezés alkalmas biegelésre, kereszt és hosszirányú perforálásra, körkéses riccelésre valamint 3:1/ 2:1-es lyukasztást naptárakhoz, euro lyukat képes készíteni. Opcionális Tri-Fold egységgel egy menetben hajtogatott munkák elkészítésére is alkalmas.

Bővebben

CYKLOS KSL 320

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, változtatható biegelési csatorna szélességgel.

Bővebben

CYKLOS KSL 435

Asztali manuális működtetésű biegelőgép, változtatható biegelési csatorna szélességgel és állítható szögű illesztővel.

Bővebben

CREASESTREAM QUICK FEED

Görgős biegelő és perforáló berendezés kézi adagolással. Könnyen kezelhető, mivel nincs benne motor, vagy bonyolult elektronikai rendszer.

Bővebben

CREASESTREAM STANDARD

Görgős biegelő és perforáló berendezés,kézi használattal. Többféle papírvastagsághoz választható gumi biegelő szerszámmal rendelkezik.

Bővebben

CREASESTREAM AUTO-FEED

Görgős biegelő- és perforáló berendezés, automata adagolással. Többféle papírvastagsághoz választható speciális gumi biegelő szerszámmal rendelkezik, amely kifejezetten a digitális nyomatokra lett kifejlesztve. Segítségével kiválóan lehet biegelni a festék felrepedése (kitörése) nélkül!

Bővebben

KAS CREASEMATIC AUTO 50

A CreaseMatic Auto 50 teljesen automata programozható biegelőgép, hossz és kereszt irányú biegelésre is használható. Digitális(toneres)nyomatok biegelésére is alkalmas a festék kitörése nélkül.

Bővebben