F-MARK automata forma
riccelő és vágógép

1 év garancia

SRA3-as méretű ívek feldolgozására alkalmas forma riccelő és vágógép (stancoló). Nincs szükség stancszerszámra és drága és időigényes előkészületekre!

A gép digitális nyomatok, öntapadó anyagok forma riccelésére és papír lapok, forma (kontúr) vágására alkalmas. Az adagoló egység vákuumos szívókák segítségével emeli fel a nyomathordozót és helyezi be a vágóegységbe. A nyomathordozó papírvastagságtól és merevségtől függően 40-120 ív helyezhető be az adagoló egységbe. Az ívadagoló további feltöltése lehetséges a gép megállítása nélkül. A gépben egy beépített levegő kompresszor található ezért nincs szükség külső levegő csatlakoztatására.
f-mark
A vágó és regisztrációs jeleket egy kamera olvassa be, így megkönnyebbítve a beigazítását a nyomathordozónak illetve korrigálni tudja a digitális nyomtatási rendszerekből adódó eltolódásokat, torzításokat 0,2mm pontossággal. A nyomathordozó mérete A4-es mérettől SRA3-as méretig terjed. Ezeket a méreteket tudja az adagoló egység is biztonságosan kezelni. Az A4-es méretet a hosszabbik oldalán tudja adagolni az adagoló egység. Riccelésnél az öntapadó nyomathordozók széles skálája használható a gépen, vágásnál a nyomathordozók vastagsága 200g/m2-től 350g/m2-ig terjedhet. A vágógép pengéjét két pozícióba lehet állítani. Vágási pozíciónál a késtartó megvédi a pengét a kopástól és kicsorbulástól miközben vágja a nyomathordozót. A vágási sebesség a körvonal bonyolultságától függ. Vágásnál egy SRA3-as oldal munkaideje 30-40 másodperc lehet, de bonyolultabb grafikáknállassabb is lehet, ezért a gép inkább a kis példányszámú munkák feldolgozására alkalmas.
 
F-mark szoftver
  • A gépet saját szoftvere vezérli amely USB kábelen keresztül komonikál a számítógéppel.  
  • CorelDRAW és Illustrator file-ok által készített kontúr vonalakat kezel
 

Műszaki paraméterek:

 

Papír méret min./max. (mm)

   A4-A3-SRA3

Maximális papírméret                

Papír négyzetmétertömeg                     

   350mmx500mm

 

   150-350 g/m2

Ívadagolás

   vákuumos levegő adagoló

Adagoló kapacitás

   120 ív (80 g/m2 papír esetén)

Elektromos igény

   220-240 V, 50/60 Hz, 75 W

Tömeg (kg)

   15

Méret (mm)

   295 x 355 x 365

 

 

Érdeklődés / Megrendelés