Morgana SC6500

Teljes felügyelet nélküli vágás
 
A Morgana egy megfizethető, nagy kapacitású eszközt készített a teljes, felügyelet nélküli gyártáshoz: az SC6500 a megbízható adagolást az azonnali feladat-visszakereső QR kód alapú rendszerrel és nagy sebességű vágással, biegeléssel kombinálja. Ez a kompakt, szabadon álló eszköz kényelmesen mozgatható, és bármely nyomdában könnyen elhelyezhető.
 
Nagy kapacitású és megbízható adagolás
 
Az SC6500-at úgy tervezték, hogy felügyeletet nem igénylő működést biztosítson, különös figyelmet fordítva az adagolórendszerre. A gép megbírkózik papír-, vinylcímkék vagy akár trükkös, fóliázott ívekkel is. Az SC6500 automatikus adagolója akár 900 ívet is fogad. Vákuum-szalagos felső adagolású fejjel rendelkezik, valamint különböző irányú és erősségű légbefúvás segít a tökéletes ívleválasztásban és megbízható adagolásban.
 
Dupla szerszámbefogó – biegelés és vágás egy menetben
 
A digitális vágófej akár 750 g erőt is képes kifejteni, külön-külön mind a vágó-, mind a biegelő szerszámokhoz. Műveleteiket a mellékelt ColorCut Pro szoftver vezérli. 
 
Ergonomikus, kompakt és mobil
 
A helytakarékos média tálca használaton kívül összecsukható, a guruló gépállvány pedig biztosítja, hogy bármilyen környezetben könnyen elhelyezhető. A 7 hüvelykes érintőképernyős vezérlőpanel egy csuklós modulban található, amely a kezelő által kívánt szögben elforgatható.
 
Könnyen használható automatikus munkakeresés
 
Feladatok létrehozásakor a ColorCut Pro automatikusan hozzárendelt (szerkeszthető) QR-kódot* alkalmaz minden munkához, miközben a vágófájlt automatikusan elmenti a ColorCut Pro Job Library-ba.
 
A QR-kóddal ellátott munkákat később bármely felhasználó elindíthatja – nem kell keresgélni, hogy melyik fájl tartozik a munkához – nincs szükség speciális számítógépes ismeretekre! Az SC6000 minden íven ellenőrzi a QR-kódot, lekéri a hozzá tartozó kivágófájlt, és szükség szerint vágja és biegeli – még akkor is, ha az ívet 180°-ban elforgatva helyezték be. Dönthet úgy, hogy egyetlen darabot vagy egy nagy szériát indít el felügyelet nélküli munkával.
 
A Vision3 CCD kamera 8. generációs érzékelővel rendelkezik, amely fokozott érzékenységgel képes akár fehér QR-kódokat és SmartMarkot is olvasni, ha sötét médián alkalmazzák.
 
Műszaki adatok
 
Munkaterület (max.) 340 x 710 mm 
Munkaterület (min.) 210 x 297 mm 
Szélesség 1300 mm
Mélység 820 mm 
Magasság 1230 mm 
Súly 135 kg 
Maximális sebesség 960 mm / másodperc 
Tápegység AC-220V 50/60Hz, 0,5A
USB csatlakozás (1 csatlakozás szükséges a számítógéphez), LAN csatlakozás
Data Buffer Külső PC
Adagoló kapacitása 85 mm köteg magasság (akár 900 ív, 80 g/m2 alapanyag alapján)
Szerszámozás Dupla fej (1 x vágó 1 x biegelő, vagy két vágó együttes használatához)

 

Érdeklődés / Megrendelés