Digitális fóliák

Digitális fóliáink megbízható megoldást kínálnak a lézeres (szilikon olajos vagy gyantás fixálású ) nyomatok fóliázására. Megfelelő tapadás után, amely a speciális ragasztónak köszönhető, a fóliázott nyomatok  a fólia felválása nélkül is feldolgozhatóak (vágható, hajtható, biegelhető).

Különböző nyomtatókhoz más és más típusú fóliát szükséges alkalmazni, a gépek festékező rendszerének és festék típusához igazítva. Kollégáink sokéves tapasztalata és tudása segítségével képesek vagyunk nyomtató típusra meghatározni a legmegfelelőbb fóliát.

Fontos, hogy az ügyfeleink megértsék, hogy nem elég lefóliázni az anyagunkat és szemrevételezés után - ha hibát nem találunk - megfelelő minőségűnek nyílvánítani a terméket. Sajnos olyan esettel is találkoztunk, amikor a kész könyvről egészen a könyvesboltig nem vált fel a fólia, viszont  1-2 nap után ez megtörtént. Természetesen a minőség  sok dolgon múlik, így pl.: a fóliázó beállításaitól (sebesség, hőmérséklet, nyomóerő stb.), papír típusától és a külső tényezőktől (pl a papír nedvességtartalma) is.

Tehát,azt kérjük minden leendő ügyfelünktől, hogy kérje ki szaktanácsainkat és ennek megfelelően válassza ki a megfelelő fóliát!

További információkért kérem hívjon minket bizalommal!