Füzetkészítő gépek

Uchida U-Booklet

Maximum 16 lapból álló kiadványok, füzetek elkészítésére alkalmas berendezés. Formatervezett, egyszerűen kezelhető gép, amely ideális digitális nyomdák kis példányszámban előforduló irkatűzésére. A berendezés egy menetben megtűzi és meghajtja a füzetet. Elsősorban irodák vagy kisebb copy shopok figyelmébe ajánljuk!

Bővebben

KASFOLD 2000

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést.A különböző modelleknél a tűzőkapocs végének hajlítása is megválasztható (egyenes vagy befelé görbített).

Bővebben

KASFOLD 3000

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést. A KASFOLD 3000 opcionálisan omega kapocs tűzésére is képes. Modulárisan a füzetkészítőkhöz vágó egység és ívösszehordó egység is csatlakoztatható.

Bővebben

KASFOLD 5000 HCS

A KASFOLD füzetkészítő gépeket a felhasználók tapasztalatai és igényeinek megfelelően tervezték és építették. A tulajdonságai tartalmazzák az automata működést és a két oldalas illesztést. A KASFOLD 5000HCS tulajdonsága, hogy 5000 tűzőkapocs kapacitású tartóval rendelkezik, és 5 tűzési pozíció lehetséges, beleértve a saroktűzést is.

Bővebben