Multigraf gépek

Multigraf Touchline C375 PLUS

A svájci nyomdai papírfeldolgozó gépeket gyártó cég, a Multigraf AG bemutatja termékcsaládját, amelynek Touchline nevet adott. A Touchline generáció nagyobb rugalmasságot és automatizáltságot kínál, mint bármely más termék a kategóriájában. Közülük a Touchline C375 PLUS típus egy integrált biegelő- és perforáló rendszer, amely képes hossz irányú ütem-perforálást is készíteni.

Bővebben

Multigraf Touchline CP375 DUO

A svájci nyomdai papírfeldolgozó gépeket gyártó cég, a Multigraf AG bemutatja termékcsaládját, amely a Touchline nevet kapta. A Touchline generáció nagyobb rugalmasságot és automatizáltságot kínál, mint bármely más termék a kategóriájában. Közülük a Touchline CP375 Duo típus egy integrált biegelő- és perforáló rendszer, amely egy folyamatba integrálja a két műveletet egészen 80 - 400 g/m2 papír vastagságig. A gép összeköthető az opcionális nagy kapacitású adagolóegységgel és egy hajtogató egységgel.

Bővebben

Multigraf Touchline CF375

A svájci nyomdai papírfeldolgozó gépeket gyártó cég, a Multigraf AG bemutatja termékcsaládját, amelynek Touchline nevet adott. A Touchline generáció nagyobb rugalmasságot és automatizáltságot kínál, mint bármely más termék a kategóriájában. Közülük a Touchline CF375 típus egy integrált biegelő- és hajtogató rendszer, amely egy folyamatba integrálja a két műveletet egészen 400 g/m2 papír vastagságig.

Bővebben

Multigraf Touchline CP375 DUO + TCF375

A svájci nyomdai papírfeldolgozó gépeket gyártó cég, a Multigraf AG bemutatja termékcsaládját, amely a Touchline nevet kapta. A Touchline generáció nagyobb rugalmasságot és automatizáltságot kínál, mint bármely más termék a kategóriájában. Közülük a Touchline CP375 DUO + TCF375 típus ötvözi a CP375 DUO és a CF375 minden előnyét egy integrált biegelő- és hossz- és keresztperforáló, hajtogató rendszerbe, amely egy folyamatba integrálja a két műveletet egészen 80 - 400 g/m2 papír vastagságig. A gép összeköthető az opcionális nagy kapacitású adagolóegységgel.

Bővebben