Névjegyvágók

UCHIDA AeroCut NANO PLUS

Félautomata vágógép levegős papíradagolóval. SRA3-as papírméretnél nagyobb ívméretek használata is lehetséges. Az UCHIDA AeroCut nano+ gép a keresztvágásokat optikai szenzor segítségével, érintőképernyőn keresztül beállított méretekre vágja meg, a hosszvágásokat pedig kézi beállítással lehet rögzíteni. Ideális megoldás lehet azokban a nyomdákban, ahol fontos a gyors kiszolgálás és a pontosan levágott (egyforma) munkák gyártása.

Bővebben

UCHIDA AeroCut ONE

Teljesen automata vágó, biegelő és perforáló gép. SRA3-as papírméretnél nagyobb ívméretek használata. Az UCHIDA AEROCUT ONE automata vágó-,biegelő-, perforáló gép. A berendezés kezelőpaneljén beállított méretek alapján egymenetben levágja hosszába, keresztbe és akár biegeli és perforálja is a munkánkat, így a kirakó tálcában már az elkészült kártya, meghívó, belépőjegy stb. kerül. Ideális megoldás lehet, azokban a nyomdákban, ahol a fontos a gyors kiszolgálás és a pontosan levágott (egyforma) munkák gyártása.

Bővebben

UCHIDA AEROCUT PRIME

Az UCHIDA AEROCUT PRIME egy teljesen automata vágó-, biegelő és perforáló gép - számítógépes összeköttetéssel. SRA3-as papírméretnél nagyobb ívméretek használatára is alkalmas. A berendezés kezelőpaneljén beállított méretek alapján vagy egy számítógépre feltelepített grafikus program (pl. Adobe Illustrator) plugin-jének segítségével egy menetben vágja hossz illetve kereszt irányban és akár biegeli, perforálja is a munkánkat, így a kirakó tálcában már az elkészült kártya, meghívó, belépőjegy stb. kerül. Ideális megoldás lehet, azokban a nyomdákban, ahol a fontos a gyors kiszolgálás és a pontosan levágott (egyforma) munkák gyártása.

Bővebben

CYKLOS CS 325 SMART

A Cyklos CS 325 SMART névjegyvágó cserélhető vágószerszámok segítségével alkalmas névjegyek vágására. A berendezés alkalmas egyszerre két szerszám használatára, így a vágások között nem kell szerszámot cserélni, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a munkát.

Bővebben